Monday, April 7th, 2008

Ден two

Ей на…ден втори…вчера беше хубав ден за Българската демокрация и най-вече за нас:)

Целият ден мина под знака на рибите…упс не, това беше за хороскопа. Деня както всички могат да се сетят мина под знака на работата…скъсахме си ….. от бачкане, но пък сме изключително щастливи от резултата за момента.

Махнахме покривалото на лодката (една изключителна простичка, но мнооого полезна конструкция от водопроводни тръби и найлон) и започнахме разучаването на нещата.

До към обяд все още имахме усещането за несигурност…доста добра аналогия може да се даде с опознаването на новозабърсана девойка, но няма да изпадам в подробности :)

Накратко „разсъблякохме” я почти цялата, да видим кое/как/къде. Нещата изглеждат много приятно, а всички сме единодушни по въпроса – лодката е просто невероятна. Само можем да гадаем колко много години е била на върха на стълбичката тук, по състезания, но съдейки по поведението на околните (вчера няколко човека дойдоха да ни поздравят с характерното американско гостоприемство и любопитство и да ни кажат, че лодката наистина е хубава и че се радват, че няма повече да им се налага да се състезават срещу нея…) стигаме до извода, че наистина сме уцелили “кьоравото”

Ходихме малко по магазините…ужас! В тези за инструменти нещата са доста особени, но на нас много ни хареса:) Например един комплект от 20 отвертки (хубави и здрави) струваше 10 $…но затова пък най-обикновената попивателна гъба(парче дунапрен) струваше 2$ ! Шантава държава…

Най-важното от вчера беше, че намерихме всички платна на лодката(а се оказа, че тя наистина е с много), запалихме двигателя(запали много лесно и звучи прекрасно, много добре е поддържан) и си намерихме надуваема лодка с мотор…

Ами това е за момента…днес ще пусна малко снимки, но вие ще ги видите чак утре

Posted by zaimov on April 7th, 2008 | Filed in Uncategorized | 5 Comments »